Sĕrat Cĕmporet tuturutaning Sĕrat pustaka raja anyariyosaken lalampahanipun Raden Jaka Pramana raja putra ing Pagĕlen nalika krama angsal Dewi Suretna raja putri ing Japara ngantos dumugi kaangkat dados papatih ing Mĕdhang Kamulan

DSpace/Manakin Repository